Conceptul clinicii IVORY

ce impact are filosofia noastră asupra pacienților

Scopul clinicii

Clinica IVORY și-a propus de la bun început să ofere cele mai bune servicii medicale din sfera stomatologiei atât în București cât și în România.

Pentru atingerea acestor obiective am luat în calcul absolut toate aspectele care contribuie, vizibil sau invizibil, la atingerea acestui deziderat.

Echipa medicală

În primul rând am construit o echipă medicală capabilă să răspundă celor mai complicate dar și celor mai simple situații întotdeauna cu cel mai mare nivel de calificare. Conceptul de echipă multidisciplinară este relativ nou pentru stomatologia românească, cu toate acestea își dovedește eficiența în fiecare zi.

În echipa noastră avem medici specializați pentru chirurgie, implantologie, parodontologie, endodonție, protetică dentară și ortodonție. Prin specializare se înțeleg diversele forme de învățământ post-universitar, cu durata între 3 și 5 ani (practic ajungându-se la un total de 9-11 ani de studiu în medicină) după care medicii depășesc faza de medic stomatolog generalist și devin medici specialiști.

Astfel dacă un pacient necesită un tratament complex, în clinica IVORY fiecare etapă este realizată de un medic specializat pentru etapa respectivă: chirurgia și implantologia se realizează de medicul chirurg, protetica se realizează de medicul specialist protetician, tratamentele pe canal se realizează de medicul endodont, aparatele dentare se montează de medicul ortodont. În acest fel ne asigurăm pacienții că beneficiază de potențialul maxim pe care clinica noastră îl poate oferi din punctul de vedere a pregătirii medicilor.

Tehnologia

Clinica IVORY a investit masiv în tehnică și echipamente de ultimă generație și menține nivelul medicilor pe vârful cercetărilor din fiecare domeniu al stomatologiei. Tehnica utilizată este esențială pentru ca medicii specialiști chiar să poată efectua tratamentele avansate pentru care s-au specializat.

Astfel clinica se menține permanent pe valul progresului tehnologic în domeniul serviciilor stomatologice.

Ambient

Am considerat că nu este suficient doar prestarea unui serviciu de calitate, acesta trebuie primit de pacienți într-o stare de relaxare și confort pe care am căutat să o creăm atât în spațiul de așteptare cât și în toate cabinetele stomatologice. Sperăm că atmosfera modernă și relaxantă din clinică va face experiența fiecărui pacient cât mai plăcută și va schimba percepția generalizată a fricii de dentist.

Sistem de management certificat internațional

Clinica IVORY este certificată ISO 9001 de către TUV Rheinland privitor la sistemul de management al activităților. Prin procedurarea activităților din clinică dorim să menținem un nivel excelent al serviciilor care să devină transparent din punct de vedere al variabilelor proceselor de afaceri precum rotația personalului, modificarea condițiilor de piață și a reglementărilor legale. Conducerea activităților într-un sistem predictibil este menită să confere un spor de siguranță și de confort tuturor pacienților noștri.

Publică un comentariu

Adresa ta de email va fi păstrată privat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  În 2017 ne-am mutat în clădirea LakeView, la parter, intrarea de lângă terasă, la doar 100m față de vechiul sediu.

  Pe harta de mai jos se vede mutarea din locația B în locația A.
  În locația A avem 3 locuri de parcare disponibile gratuit la -1, iar parcări alternative găsiți în locațiile C la mall Promenada și D la hotel Caro. Click pe hartă pentru interactivitate

  Click to open a larger map

 • Status

  Pe moment este închis.Vom deschide din nou luni (19 martie 2018) de la 9:00 până la 21:00
 • Orar de funcționare

  luni9:00 - 21:00
  marți9:00 - 21:00
  miercuri9:00 - 21:00
  joi9:00 - 21:00
  vineri9:00 - 21:00
  sâmbătă10:00 - 15:00
  duminicăÎnchis