Doctor Adina Fulea

expertul în chirurgie și implanturi dentare

Personal

 • Gătește fenomenal
 • Familia este religie
 • Îi place sportul și merge cu bicicleta sau înoată
 • Iubește marea și căldura
 • Merge la concertele lui Bocelli dar nu refuză nici Rammstein
 • E foarte de gașcă cu prietenii. Știu ei de ce!
 • Nu prea îi plac prăjiturile și ciocolata. Înghețata merge!
 • Este blândețea întruchipată

Carieră

 • A învățat stomatologie mai mult de 10 ani
 • Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară
 • A participat la peste 40 de cursuri postuniversitare
 • Iubește meseria aleasă
 • Bunicul ei a fost printre primii dentiști din România! Adina este a treia generație!
 • Are mâna ușoară și lucrează fără durere
 • Pune profesionalismul pe primul plan
 • Nu face compromisuri la calitate
 • Lucrează cu plăcere pentru pacienți de orice vârstă
 • Are experiență din clinica de urgențe
 • Din nou, este blândețea întruchipată!

Ce povestesc pacienții despre dr. Adina Fulea

trage cu urechea la ce te așteaptă

Profesionalismul și calitatea umană deosebită a doamnei doctor Adina Fulea și a echipei sale, plus atmosfera plăcută a clinicii au eliminat orice disconfort și au condus la rezultate excelente. Recomand clinica Ivory cu toată încrederea!
Ioana Gheracostea
Ioana Gheracostea
avocat
Cu toții căutăm un dentist care să ne înțeleagă fobiile, să ne facă plombe bune de lăsat moștenire, și a cărui lucrare să nu ne doară sau să ne deranjeze cu sunetul strident al frezei. Eu sunt fericită, am găsit un astfel de dentist la clinica IVORY.
Voica Silvia Potîngă
Voica Silvia Potîngă
artist la Corul Radio
Încă de la prima vizită am fost încântat de acuratețea și simplitatea lucrărilor doctorului Adina Fulea. Dantura mea a prezentat de-a lungul anilor tot felul de probleme și am căutat de mult timp un medic stomatolog care să întrunească o serie de calități ca profesionalismul, atenția la detalii, dialogul și flexibilitatea.
Vlad Roman
Vlad Roman
licențiat litere

Am efectuat o lucrare protetică pe implant Straumann și sunt foarte mulțumit de rezultat, având în vedere că nu am resimțit nici cea mai mică neplăcere în urma operației, iar implantul s-a integrat perfect în ciuda dificultăților anatomice de poziționare. Traumatismele operatorii au fost mult mai mici și vindecarea s-a produs mult mai repede decât m-am așteptat.

Apoi, după un an, în iunie 2013, am cumpărat pachetul de implanturi TRIO și am efectuat într-o singură ședință operații de sinus lift, de adiție de os artificial și de inserție a 3 implanturi Bio Horizons, pentru care am primit upgrade gratuit la ultima tehnologie. Operația a fost, spre marea mea uimire, complet nedureroasă

Mircea Coarfă
- Director / Omnitex Consult

Clinica IVORY

prezentare spații medicale

Dotări

avantajele clinicii IVORY

Pachetele anului 2017

Prețul include kitul PRGF și manopera chirurgicală asociată, dar nu include eventualele materiale sintetice necesare (precum osul artificial)

PRGF Extracție

Extracție și pregătire os

Lei450

 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim extracția oricărui tip de dinte cu excepția molarului de minte*, dublată cu tratament cu plasmă bogată în factori de creștere (PRGF) pentru formarea rapidă a osului în alveolă.
 • * Extracția molarului de minte se face la prețul normal însă oferim 25% reducere la tratamentul PRGF dacă pacientul optează pentru acesta. În general în poziția molarului de minte nu se plasează implanturi și nu este nevoie de PRGF.
 • Rezultatul este reprezentat de un timp mult mai mic de așteptare până la operația de inserare a implantului dentar, care va avea loc într-un os de calitate superioară.

PRGF Autolog

Recoltare și adiție osoasă

Lei2150

 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim manoperele de recoltare os autolog din ramul ascendent, confecționarea materialului de adiție din prelucrarea acestui os împreună cu plasmă bogată în factori de creștere (PRGF) și reconstrucția osoasă ghidată folosind materialul autolog obținut.
 • (Manopera nu este recomandată în orice situație clinică, medicul chirurg va preciza dacă te încadrezi pentru ea)
 • Rezultatul este reconstrucția rapidă și de calitate a osului maxilar pentru acceptarea unui implant dentar, într-un timp mult mai scurt decât prin procedeele clasice.
badge_favorite

PRGF Implant

reconstrucție și implantare

Lei1780

 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim manoperele de reconstrucție osoasă folosind plasmă bogată în factori de creștere și os autolog, operații efectuate în timpul ședinței de implant dentar (costul implantului nu este inclus).
 • (Manopera nu este recomandată în orice situație clinică, medicul chirurg va preciza dacă te încadrezi pentru ea. În plus este posibil să putem renunța la materiale chirurgicale de sinteză realizând în final o economie la bani.)
 • Avantajul este acceptarea mai ușoară a implantului și reducerea drastică a timpului de așteptare până la montarea coroanei permanente.

Soluții financiare

dacă lipsa banilor te reține de la sănătatea binemeritată

Alege dintre cele două soluții financiare pentru plata tratamentelor medicale:

 

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale la CEC Bank în următoarele condiții:

Suma maximă30.000 lei
Perioada maximă5 ani
Perioadă de grație maximă360 zile calendaristice
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II)18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării75 ani
Dobândăvariabilă
ROBOR 3M + 3%
Venituri acceptatevenituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusăvalabila in intreaga lume pentru riscul de deces si invaliditate permanenta totala, iar pentru somaj doar in Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

 

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale acordate în parteneriat de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale acordate în parteneriat la CEC Bank în următoarele condiții:

Suma maximă10.000 lei
Perioada maximă1 an
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II)18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării75 ani
Dobândă0%
Comisioane0%
Venituri acceptatevenituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusăvalabila in intreaga lume pentru riscul de deces si invaliditate permanenta totala, iar pentru somaj doar in Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

Programează-te sau sună acum la 0726970047

Sau lasă-ne numărul tău de telefon și te sunăm noi în maxim 24 de ore

Întrebări și răspunsuri

Ce beneficii îți aduce oferta IVORY

 • În ce constă tratamentul cu plasmă PRGF?

  În ce constă tratamentul cu plasmă PRGF?

  Plasma PRGF se obține din sângele pacientului și este complet compatibilă cu corpul acestuia în toate operațiile chirurgicale prin procedee specifice de laborator. Mai multe informații se găsesc în finalul paginii sau în acest articol: Tratamentul cu plasma PRP

 • Ultimele două planuri sunt identice, de ce ultimul este mai ieftin?

  Ultimele două planuri sunt identice, de ce ultimul este mai ieftin?

  Pentru segmentul de pacienți care poate efectua o operație chirurgicală 2-în-1, adică și reconstrucția osoasă și implantul dentar, o singură sesiune de chirurgie poate aduce economii mari la manoperă. Costurile cu sala, instrumentele și personalul medical sunt, în această situație, reduse substanțial.

 • Care sunt beneficiile tratamentului cu PRGF?

  Care sunt beneficiile tratamentului cu PRGF?

  Primul beneficiu este cel medical, rezultatul operațiilor fiind mai bun decât în cazul procedeelor clasice.Al doilea beneficiu este cel de timp, pacientul finalizând tratamentul cu multe luni în avans față de cazul procedeelor clasice.Al treilea beneficiu este un preț mai mic, datorită înlocuirii materialelor sintetice cu material autolog (extras de la pacient).

 • Cât sânge trebuie extras pentru a obține plasma PRGF?

  Cât sânge trebuie extras pentru a obține plasma PRGF?

  Pentru operații simple precum reconstrucția osoasă sau alveolară sunt suficiente 4 fiole a 9ml, adică 36ml.Pentru operații mai ample precum sinus lift se folosesc 8 fiole, adică se extrag 72ml de sânge.Ca reper, donarea de sânge pentru Crucea Roșie presupune extragerea unei doze de 400ml.

 • Tratamentul cu plasmă PRGF este dureros?

  Tratamentul cu plasmă PRGF este dureros?

  Tratamentul cu plasmă PRGF nu este nici mai dureros nici mai puțin dureros față de opțiunea clasică, fără PRGF.Totuși după tratament, în cazul în care s-a folosit PRGF, corpul nu va mai avea o reacție tip corp străin și plaga nu se va mai inflama, edema și nici nu va durea la fel de intens ca în cazul tratamentului clasic.

 • Îmi pot alege singur planul de tratament?

  Îmi pot alege singur planul de tratament?

  Deși oferta noastră prezintă trei planuri, ele nu pot fi alese întâmplător de pacient. În ceea ce privește extracția pacientul poate opta între o extracție clasică, mai ieftină, și una cu reconstrucție alveolară cu plasmă PRGF, mai scumpă, dacă se grăbește cu inserarea unor implanturi în zona în care se elimină dintele natural. Ultimele două planuri sunt posibile, la recomandarea medicului, pentru pacienții care au nevoie de reconstrucție osoasă și situația clinică le permite una sau alta dintre opțiuni.

 • Există contraindicații pentru tratamentul cu plasmă PRGF?

  Există contraindicații pentru tratamentul cu plasmă PRGF?

  Nu există contraindicații totuși există situații în care fracționarea plasmei din sânge nu reușește.Una din cauzele de eșec este colesterolul mărit în sânge (cam peste 270), caz în care fracțiunile obținute nu pot fi utilizate în scop chirurgical.Succesul sau eșecul se constată imediat după fracționarea la centrifugă, moment în care medicul chirurg poate decide continuarea operației pe protocol PRGF sau schimbarea către protocolul clasic, cu materiale de sinteză.

 • Am o altă întrebare

  Am o altă întrebare

  Trimite-ne întrebarea ta:

Ce este tratamentul cu plasmă PRP

urmărește materiale explicative de la BTI

Nu ești sigur ce plan de chirurgie ți se potrivește?

Vino la o consultație gratuită* de chirurgie dentară și îți pregătim o ofertă personalizată
*Săptămânal oferim 3 consultații de chirurgie în valoare de 120 lei complet gratuit și fără nicio obligație din partea ta. Vezi mai jos câte locuri sunt disponibile!

visamastercard

Publică un comentariu

Adresa ta de email va fi păstrată privat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  În 2017 ne-am mutat în clădirea LakeView, la parter, intrarea de lângă terasă, la doar 100m față de vechiul sediu.

  Pe harta de mai jos se vede mutarea din locația B în locația A.
  În locația A avem 3 locuri de parcare disponibile gratuit la -1, iar parcări alternative găsiți în locațiile C la mall Promenada și D la hotel Caro. Click pe hartă pentru interactivitate

  Click to open a larger map

 • Status

  Pe moment este închis.Vom deschide din nou luni (19 martie 2018) de la 9:00 până la 21:00
 • Orar de funcționare

  luni9:00 - 21:00
  marți9:00 - 21:00
  miercuri9:00 - 21:00
  joi9:00 - 21:00
  vineri9:00 - 21:00
  sâmbătă10:00 - 15:00
  duminicăÎnchis